Schoonmaakbedrijf

Professioneel schoonmaakbedrijf

GVH Schoonmaak is een klein en betrokken schoonmaakbedrijf, dat veel verschillende diensten kan leveren. Denk aan vloerreiniging, schoonmaak van bedrijven en schoonmaak van woningen, maar wij zijn er ook om uw woning of pand aan de buitenkant te reiniging en te beschermen. Dit doen wij door onze zorgvuldige en grondige gevelreiniging, glasbewassing en reiniging van dakpannen, zonnepanelen, dakgoten of dakkapel. Heeft u misschien last van brandschade, rioolschade of een andere vorm van schade waardoor uw bedrijfspand of woning professioneel gereinigd moet worden? Schakel dan onze specialistische reiniging in. Wanneer u uitlegt wat de schade is, kunnen we samen met u bespreken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen aanpakken.

GVH Schoonmaak is betrokken en persoonlijk

GVH Schoonmaak is een ander schoonmaakbedrijf dan anderen. Als eerste biedt GVH Schoonmaak meerdere schoonmaakdiensten aan en hebben we voor elke dienst professionele schoonmakers. Daarnaast zijn we een klein bedrijf en zijn onze medewerkers betrokken bij de klanten. Wij hanteren altijd korte lijnen, zodat de communicatie snel en soepel verloopt. Dat vinden wij erg belangrijk omdat u ons vertrouwd met uw woning of bedrijfspand. Daarnaast leveren we graag maatwerk. U kunt altijd aangeven wat u van ons schoonmaakbedrijf verlangt en wij passen onze diensten hierop aan. Omdat we klein en vooral ook eerlijk zijn, rekenen we u geen voorrijkosten of overheadkosten.

Van gevelreiniging, naar vloerreiniging en glasbewassing

Bij het woord schoonmaakbedrijf denkt u misschien automatisch aan een bedrijf dat zich alleen richt op de schoonmaak van bedrijven en woningen. Bij ons is dat niet het geval. Onze gediplomeerde medewerkers zijn ook in te schakelen voor de glasbewassing en gevelreiniging. Wij verzorgen dit voor zowel bedrijven als particulieren. Het maakt in principe niet uit of het om een woning of bedrijfspand gaat, na onze glasbewassing of gevelreiniging ziet uw pand er weer representatief en verzorgd uit. Omdat wij ervaren en deskundige schoonmakers zijn, kunnen we de juiste technieken inzetten voor elk soort materiaal. Het maakt dus niet uit of uw gevel van steen of beplating is. We laten het er weer uitzien als nieuw! Tevens kunt u ons schoonmaakbedrijf ook vragen voor een grondige vloerreiniging. Bijvoorbeeld van tapijt. Een frisse vloer is minstens zo belangrijk als een frisse ruimte.

Schoonmaakbedrijf

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen?

Als u graag een betrouwbaar, betrokken en professioneel schoonmaakbedrijf wilt inschakelen voor uw schoonmaakklus dan komen we heel graag bij u langs. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten: Schoonmaak woningen, schoonmaak bedrijven, reiniging dakgoot, dakkapel, zonnepanelen, dakpannen, vloerreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. U kunt ons schoonmaakbedrijf bereiken op telefoonnummer: 06-16281922 of e-mailadres: info@gvhschoonmaak.nl.