Vloerreiniging

Vakkundig schoonmaakbedrijf in vloerreiniging

Bent u op zoek naar een specialist in vloerreiniging? Maak dan een afspraak met GVH Schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf werkt persoonlijk en betrokken. Zo rekenen wij geen voorrijkosten, geen overheadkosten en hanteren we zeer korte lijnen. Wij zijn graag uw allround partner in schoonmaakdiensten. Zo reinigen wij naast uw vloer ook graag uw gevel, beglazing, dakpannen, zonnepanelen, dakgoot of dakkapel. Wanneer mogen wij naar u toe komen voor een uitvoerige vloerreiniging?

Ontdek wat ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven

Onze aanpak verschilt op meerdere punten met die van andere schoonmaakbedrijven. Zo weet u bij ons zeker dat wij enkel volledig opgeleide, ervaren en vakkundige schoonmakers in dienst hebben. Zij zijn bekend met de nieuwste technieken en gebruiken enkel de meest efficiënte en veilige middelen. Een ander voordeel van onze aanpak, is ons streven naar maatwerk. Geef ons uitvoerig uw wensen door, dan zorgen wij dat we precies dat leveren, wat u van ons verwacht. Tot slot kunt u ons niet alleen voor vloerreiniging inschakelen, maar zijn wij ook uw partner als u straks een specialist nodig heeft in onder andere gevelreiniging of glasbewassing. Dit scheelt u weer extra zoekwerk, extra overeenkomsten en extra kosten.

Dit wilt u weten over onze vloerreiniging

Een vloer heeft enorm veel te verduren. Vrijwel dagelijks wordt er veelvuldig overheen gelopen. En dan houden we nog niet eens rekening met uitzonderlijk vuil zoals vlekken van koffie, strepen door het verplaatsen van bijvoorbeeld meubels en ongelijkheden in kleur vanwege zonlicht. Al deze aspecten maken uw vloer op den duur vies, onhygiënisch en een stuk minder duurzaam. Dit brengt ons meteen bij de noodzaak van voldoende reiniging. Door uw vloer grondig door ons te laten reinigen, straalt deze weer als nieuw, is deze weer tiptop fris en schoon en verlengt u de levensduur ervan er enorm mee. U hoeft zelf nergens voor te zorgen. Wij komen naar u toe, zonder dat we voorrijkosten of overheadkosten voor u in rekening brengen, en gaan aan de slag met onze eigen bewezen schoonmaakmiddelen. Kortom, schakel ons vandaag nog in voor een vloerreiniging!

vloerreiniging

Schakel ons in voor vloerreiniging

Wilt u een vakkundig, persoonlijk en betrokken schoonmaakbedrijf inschakelen voor vloerreiniging? Neem dan direct contact op met de specialisten van GVH Schoonmaak. Maak een afspraak door te bellen naar 06-16281922 of stuur een mail naar info@gvhschoonmaak.nl. U heeft uw specialist in vloerreiniging gevonden!

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: