Glasbewassing

Deskundig schoonmaakbedrijf voor glasbewassing

GVH Schoonmaak is een betrokken en klein schoonmaakbedrijf die diverse diensten levert. Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit glasbewassing, maar ook vloerreiniging, schoonmaak van bedrijven en woningen, gevelreiniging, specialistische reiniging, vloerreiniging en reiniging van zonnepanelen, dakpannen, dakgoten en dakkapel. Eigenlijk kunt u ons schoonmaakbedrijf dus inschakelen voor al het schoonmaakwerk binnen- en buitenshuis. Voor elke klus zetten we zorgvuldige en ervaren medewerkers in. U kunt dus voor het glazenwassen, rekenen op goede glazenwassers die ervoor zorgen dat uw ramen weer streeploos schoon zijn. Schone ramen zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Ons schoonmaakbedrijf werkt voor bedrijven en particulieren.

GVH Schoonmaak is persoonlijk en betrokken

GVH Schoonmaak onderscheidt zich sterk van andere schoonmaakbedrijven of glasbewassing bedrijven. Als eerste biedt ons schoonmaakbedrijf meerdere schoonmaakdiensten aan naast de glasbewassing. Dat is erg handig voor als u andere klussen heeft liggen. Denk bijvoorbeeld aan een gevelreiniging of vloerreiniging. Daarnaast vinden wij service verlenen en maatwerk leveren ontzettend belangrijk. Om dit te realiseren, werkt ons schoonmaakbedrijf met korte lijnen zodat er een snelle en duidelijke communicatie ontstaat. U kunt bij ons altijd aangeven hoe u de glasbewassing gedaan wilt hebben en wij passen de werkzaamheden hierop aan. Tevens kunnen we ook goede afspraken maken over de tijden en dagen dat we bij u langskomen. Omdat we een eerlijk bedrijf zijn rekenen we voor u geen overheadkosten of voorrijkosten.

glasbewassing

Onze grondige glasbewassing voor hoogbouw en laagbouw

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons schoonmaakbedrijf benaderen voor de glasbewassing. Het is niet vreemd, of eigenlijk heel normaal dat u de glasbewassing uitbesteedt aan een professional. Ramen daadwerkelijk streeploos schoon krijgen is werkelijk een vak. Vooral wanneer het gaat om glaswerk dat moeilijk bereikbaar is of erg omvangrijk. GVH Schoonmaak pakt elke klus met beide handen aan en gaat altijd voor glashelder resultaat. Op een veilige en zorgvuldige wijze zorgen wij ervoor dat uw woning of gebouw er weer representatief uitziet. GVH Schoonmaak kan de reiniging van het binnenglas en het buitenglas verzorgen. Wanneer en hoe vaak we dit bij u komen doen, is geheel afhankelijk van uw wensen. We kunnen samen bespreken, wat ervoor nodig is om ruiten en kozijnen in goede conditie te houden. Want wanneer ruiten en kozijnen niet met regelmaat gereinigd worden is de kans op rotting en schade groter.

Ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor de glasbewassing?

Zoekt u naar een betrokken, professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw glasbewassing, dan komen we graag bij u langs. U kunt ons ook benaderen voor gevelreiniging, schoonmaak van bedrijven of woningen, reiniging dakkapel, dakpannen, zonnepanelen of dakgoot, specialistische reiniging of vloerreiniging. Bel: 06-16281922 of stuur een e-mail: info@gvhschoonmaak.nl.

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: