Gevelreiniging

Deskundig schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging en meer

GVH Schoonmaak is een allround schoonmaakbedrijf die verschillende soorten diensten levert. Naast gevelreiniging kunt u ons inschakelen voor glasbewassing, specialistische reiniging, vloerreiniging, reiniging van dakpannen, zonnepanelen, dakgoot of dakkapel. Daarnaast verzorgen wij ook de algemene schoonmaak van woningen of schoonmaak van bedrijven. Zoals u kunt lezen is ons schoonmaakbedrijf voor elke schoonmaakklus in te schakelen, zowel buiten- als binnenshuis. Dat is erg handig voor als u naast de gevelreiniging nog andere schoonmaakklussen heeft liggen. Waar u ons ook voor benadert, we sturen altijd professionele medewerkers naar u toe. U kunt dus rekenen op ervaren vaklieden die met de juiste technieken en materialen uw gevelreiniging op zich nemen. Een gereinigde gevel doet werkelijk wonderen voor het aanzicht van uw woning of bedrijfspand.

Een betrokken en persoonlijk schoonmaakbedrijf

Wat GVH Schoonmaak onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven of bedrijven die gevelreiniging verzorgen is het feit dat we diverse schoonmaakdiensten leveren. Daarnaast werken bij ons betrokken en professionele schoonmakers. Omdat we een klein bedrijf zijn kunt u rekenen op grote zorgvuldigheid, kwaliteit en een goede communicatie. We hebben namelijk een goed overzicht op onze werkzaamheden en medewerkers. Het is voor ons belangrijk dat de communicatie goed en snel verloopt, zodat we adequaat kunnen werken en wij u zo min mogelijk tot last zijn. Tevens leveren we maatwerk. Dit houdt in dat u van tevoren kunt aangeven wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat de diensten hierop aangepast worden. Als extra service hoeft u bij ons schoonmaakbedrijf geen voorrijkosten of overheadkosten te betalen op onze diensten.

Gevelreiniging

Onze grondige gevelreiniging

Gevels en kozijnen staan elke dag bloot aan weer en wind. Daarnaast zorgen algen, mossen en vogels voor veel vervuiling. Hierdoor ziet uw gevel er vies en onverzorgd uit en gaat de duurzaamheid een stuk achteruit. GVH Schoonmaak pakt de reiniging van uw gevel aan door gebruik te maken van geavanceerde technieken. Zo kan ons schoonmaakbedrijf uw woning of bedrijfspand snel weer in onberispelijke staat brengen. Het maakt voor onze professionals niet uit van wat voor materiaal uw gevel is. Voor elk materiaal bezitten we de juiste technieken en materialen. Naast de gevelreiniging kan ons schoonmaakbedrijf ook de rest van uw woning onder handen nemen zoals de glasbewassing of reiniging van dakpannen, dakgoot, dakkapel of zonnepanelen.

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor gevelreiniging?

Wilt u een betrokken, professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf inhuren voor uw gevelreiniging? Schroom dan niet ons te bellen! Ook voor vloerreiniging, glasbewassing, specialistische reiniging en reiniging van dakgoten, dakkapel, zonnepanelen of dakpannen. Bel naar 06-16281922 of stuur ons een e-mail: info@gvhschoonmaak.nl.

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: