Specialistische reiniging

Uw specialist in vakkundige reiniging

Wilt u een bewezen schoonmaakbedrijf inschakelen in specialistische reiniging? Schakel dan GVH Schoonmaak in. Wij hanteren een zeer persoonlijke en betrokken werkwijze. Wat verder voor u interessant is, is dat wij geen voorrijkosten en geen overheadkosten rekenen. Bovendien zijn onze lijnen zeer kort. U weet dus meteen wat u van onze specialistische medewerkers mag verwachten. Wat mogen wij voor u reinigen? Wij nemen graag uw gevel, dakpannen, beglazing, vloer, zonnepanelen, dakgoot of dakkapel onder handen. Schakel ons vandaag nog in voor specialistische reiniging!

Plan ons in voor elk soort reiniging

Wat ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven, is dat wij elke vorm van reiniging meester zijn. Denk aan vloerreiniging, gevelreiniging, glasbewassing, maar ook aan specialistische schoonmaak. Ook kunnen wij in één keer uw gehele woning of bedrijfspand voor u reinigen. Wat u verder zeker weet bij ons, is dat al onze schoonmakers volledig opgeleid zijn, ruime ervaring in het vak hebben en zeer vakkundig te werk gaan. Tot slot passen wij de beste technieken toe, gebruiken we enkel de meest efficiënte en veilige schoonmaakmiddelen en zijn wij expert in het leveren van maatwerk. Wat zijn uw wensen? Wij vertalen deze graag in een prachtig resultaat.

Diensten in specialistische schoonmaak

Naast dat wij standaard reiniging aanbieden voor onder andere uw vloer, dak, dakkapel, dakgoot, zonnepanelen en gevel, kunt u ons ook inschakelen voor specialistische schoonmaak. Dit kan de uitkomst bieden als u bijvoorbeeld last heeft van graffiti. Of wanneer er bijvoorbeeld iets op uw tapijt of vloer is beland, dat er met gewone schoonmaakmiddelen onmogelijk vanaf te krijgen is. Ook worden wij veelvuldig ingeschakeld bij bijvoorbeeld rioolschade, bloedschade en brandschade. Geef zorgvuldig aan ons door welk vuil u verwijderd wenst te hebben. Dan nemen wij precies die middelen en materialen mee waarmee wij in no time uw woning of bedrijfspand weer optimaal schoon kunnen krijgen.

specialistische reiniging

Neem contact met ons op voor specialistische reiniging

Wenst u een reiniging op specialistische wijze voor uw woning of pand? Schakel hiervoor de bewezen medewerkers van GVH Schoonmaak in. Wij helpen u, op een persoonlijke, vakkundige en betrokken wijze, aan een stralend en hygiënisch resultaat. U bereikt ons door te bellen naar telefoonnummer 06-16281922 of stuur een e-mail naar e-mailadres info@gvhschoonmaak.nl. Wacht niet langer. Schakel uw specialist in specialistische reiniging vandaag nog in!

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: