Schoonmaakbedrijf Bilthoven

Schoonmaakbedrijf met groot dienstenaanbod nabij Bilthoven

GVH Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf vlakbij Bilthoven die allround schoonmaakdiensten levert. Dit houdt in dat we allerlei verschillende diensten verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt onder andere periodieke schoonmaak in bedrijven en woningen. Maar u kunt ons ook benaderen voor een eenmalige schoonmaak. Bijvoorbeeld omdat u een specialistische en zorgvuldige reiniging nodig heeft na een rioolschade, bloedschade of brandschade. Naast deze reguliere schoonmaak zijn onze deskundige werknemers ook beschikbaar voor gevelreiniging, glasbewassing, vloerreiniging en reiniging van dakpannen, zonnepanelen, dakgoten en dakkapel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons benaderen.

Excellente schoonmaakservice van GVH Schoonmaak

Zoals u heeft kunnen lezen, levert ons schoonmaakbedrijf vlakbij Bilthoven diverse soorten diensten aan, maar dat is niet de enige reden waarom we een goede schoonmaakservice hebben. Wij zijn een goede schoonmaakservice omdat we ook daadwerkelijk een service verlenen. Deze service kunt u merken aan onze manier van werken en onze omgang met de klanten. Bij GVH Schoonmaak is een betrokken en klein team werkzaam. Zij voeren alle werkzaamheden grondig uit. Doordat ons team klein is, hebben we korte lijnen. Hierdoor is er altijd sprake van goede en duidelijke communicatie. Het is bij ons niet nodig om voorrijkosten te betalen om ons naar Bilthoven te laten komen. Daarnaast houdt ons schoonmaakbedrijf van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Gevelreiniging, glasbewassing en vloerreiniging nabij Bilthoven

Niet alleen is het belangrijk dat de schoonmaak van bedrijven en woningen geregeld onderhouden wordt. Ook de buitenkant van bedrijfspanden en huizen hebben geregeld een reiniging nodig en daarnaast is een frequente vloerreiniging ook geen overbodige luxe. Gevels en ramen raken bevuild door bijvoorbeeld uitlaatgassen, hagel en mos. Door vieze ramen, een vieze gevel of dak ziet uw bedrijfspand of woning in Bilthoven en onverzorgd uit. Daarnaast kan er sneller schade optreden als de vervuiling blijft zitten. Huur daarom regelmatig een schoonmaakbedrijf in voor de gevelreiniging, glasbewassing en vloerreiniging. Voor deze klusjes kunt u ons schoonmaakbedrijf bellen vanuit Bilthoven.

Bilthoven

Bel of e-mail ons vanuit Bilthoven voor een grondige schoonmaak

Wilt u een deskundig schoonmaakbedrijf inschakelen die grondig is in de schoonmaak van bedrijven en woningen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat betrokken is, maatwerk levert, gaat voor persoonlijk aandacht en korte lijnen heeft? Wilt u geen voorrijkosten of overheadkosten betalen? Benader dan GVH Schoonmaak. Onze deskundige schoonmakers zijn ook zeer goed in glasbewassing, gevelreiniging, vloerreiniging, reiniging van dakgoot, dakpannen, zonnepanelen en dakkapel en specialistische reiniging. Benader ons vanuit Bilthoven op: 06-16281922 of stuur een e-mail naar: info@gvhschoonmaak.nl.

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: