Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

GVH Schoonmaak, uw schoonmaakbedrijf nabij Nieuwegein

Uw schoonmaakklus in Nieuwegein laat u het natuurlijk het liefst over aan een betrouwbaar, professioneel en flexibel schoonmaakbedrijf. Dit schoonmaakbedrijf heeft u bij deze gevonden. Wij zijn GVH Schoonmaak en wij pakken elke klus grondig aan. Zo kunt u weer genieten van frisse en schone ruimtes. Ons schoonmaakbedrijf is vanuit Nieuwegein namelijk voor de meest uiteenlopende klussen in te schakelen. Bijvoorbeeld voor de schoonmaak van bedrijven en woningen. Maar wij verrichten ook vloerreiniging, glasbewassing en gevelreiniging. Kunt u zich niet meer herinneren wanneer uw dak voor de laatste keer is schoongemaakt? Benader ons dan voor de reiniging van uw dakpannen, dakkapel, dakgoot en zonnepanelen. Als laatste verrichten wij ook specialistische reiniging zoals bij brandschade of rioolschade.

Onze grondige en professionele glasbewassing

Vieze ramen kunnen verschrikkelijk storend zijn. Zeker wanneer het zonnetje naar binnen schijnt is de viezigheid erg zichtbaar. Vooral voor bedrijven is de glasbewassing een tijdrovende klus, maar ook bij u thuis in Nieuwegein kunt u er te veel tijd aan kwijt zijn.

Wacht dus niet langer en laat ons uw ramen onder handen nemen. Onze gediplomeerde glazenwassers kunnen met elk soort glas overweg. Tevens maakt het niet uit hoe hoog u woont of waar uw bedrijf zit, wij weten elk raam te bereiken. U kunt ons eenmalig inschakelen voor uw glasbewassing, maar we komen uiteraard ook graag periodiek naar u in Nieuwegein toe.

Schoonmaak woningen en bedrijven in Nieuwegein

Een schone werk- of woonomgeving is onbetaalbaar. Het vermindert stress, biedt rust en is beter voor uw gezondheid. Ons schoonmaakbedrijf regelt de schoonmaak bij zowel bedrijven als woningen. Heeft u brandschade, bloedschade of rioolschade gehad en moet uw woning of bedrijfspand gereinigd worden? Ook hiervoor staat ons schoonmaakbedrijf voor u klaar.

nieuwegein

Deskundige gevelreiniging en vloerreiniging

De gevel en ook het dak van uw woning beschermt u tegen weer en wind. Om er voor te zorgen dat uw gevel en dak langer mee gaan is het goed om deze regelmatig te laten reinigen. Ons schoonmaakbedrijf staat hiervoor graag voor u in Nieuwegein klaar. We kunnen werkelijk met alle materialen overweg omdat we een uitgebreide kennis hebben. Dus hoe uw gevel er ook ziet, wij kunnen ermee uit de voeten. Dit geldt ook voor de vloerreiniging. Naast gevelreiniging kunnen we ook uw dak reinigen zoals de reiniging van een dakgoot, dakpannen, dakkapel en zonnepanelen.

Bel ons schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaakklus in Nieuwegein

Bel ons vanuit Nieuwegein voor de schoonmaak van woningen of bedrijven, gevelreiniging, glasbewassing, vloerreiniging, specialistische reiniging of reiniging van een dakkapel, dakgoot, dakpannen en zonnepanelen. Telefoonnummer: 06-16281922. E-mail: info@gvhschoonmaak.nl

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: