Schoonmaakbedrijf Houten

GVH Schoonmaak, hét schoonmaakbedrijf nabij Houten

U laat uw schoonmaakwerk in Houten natuurlijk het liefste over aan een professioneel, flexibel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Bij deze heeft u dit schoonmaakbedrijf gevonden. GVH Schoonmaak pakt elke schoonmaakklus grondig aan. Zo kunt u weer profiteren van frisse ruimtes en een schone gevel of dak. Vanuit Houten is ons schoonmaakbedrijf te benaderen voor de meest uiteenlopende klussen. Denk aan de schoonmaak van woningen en bedrijven. Maar u kunt ons ook bellen voor glasbewassing, vloerreiniging en gevelreiniging. Is het lang geleden dat uw dak is schoongemaakt? Wij staan voor u klaar voor de reiniging van uw dakkapel, zonnepanelen, dakgoot en dakpannen. Als laatste kunt u ons ook benaderen voor specialistische reiniging zoals bij rioolschade of brandschade.

Onze professionele en grondige glasbewassing

Wat erg storend kan zijn, zijn vieze ramen. Deze viezigheid is vooral zichtbaar als de zon er doorheen schijnt. Tevens komt het erg slordig over. Glasbewassing is altijd een tijdrovende klus en dan met name voor bedrijven in en omtrent Houten. Wilt u dat de glasbewassing goed wordt gedaan, schakel ons dan in om uw ramen onder handen te nemen.

Doordat bij ons gediplomeerde glazenwassers werkzaam zijn, maakt het niet uit welk soort glas u heeft. Tevens kunnen wij op elke hoogte aan de slag. Wij komen graag naar u in Houten toe voor eenmalige of periodieke glasbewassing.

Schoonmaak voor bedrijven en woningen in Houten

Een frisse woon- of werkomgeving is onbetaalbaar. Het verlaagt stress, geeft meer rust en het is beter voor uw gezondheid. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de schoonmaak bij zowel woningen als bedrijven. Heeft u onlangs bloedschade, rioolschade of brandschade gehad en moet uw bedrijfspand of woning gereinigd worden? Ook dan kunt u gerust contact opnemen met ons schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging.

houten

Deskundige vloerreiniging en gevelreiniging

Uw woning wordt beschermd door uw dak en uw gevel tegen bijvoorbeeld weer en wind. Het is daarom belangrijk dat uw gevel en dak goed onderhouden worden. Dit kunt u doen door deze regelmatig te laten reinigen. Ons schoonmaakbedrijf komt hiervoor graag naar u in Houten toe. Door onze uitgebreide kennis, kunnen we met werkelijk alle materialen overweg. Wat voor soort gevel u ook heeft, wij kunnen het voor u reinigen. Hetzelfde geld voor onze vloerreiniging. U kunt ons ook inschakelen voor de reiniging van uw zonnepanelen, dakpannen, dakgoot en dakkapel.

Bel voor uw schoonmaakklus in Houten ons schoonmaakbedrijf

Bel ons vanuit Houten voor gevelreiniging, specialistische reiniging, reiniging van dakgoot, dakpannen, dakkapel en zonnepanelen, vloerreiniging, glasbewassing of schoonmaak van woningen en bedrijven. Telefoonnummer: 06-16281922. E-mail: info@gvhschoonmaak.nl

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: