Schoonmaakbedrijf Utrecht

In Utrecht een allround schoonmaakbedrijf

GVH Schoonmaak is een flexibel, dynamisch en allround schoonmaakbedrijf nabij Utrecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons benaderen voor elke soort schoonmaakklus. Wij komen graag langs bij u thuis of uw bedrijfspand voor een grondige en periodieke schoonmaak. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor gevelreiniging, glasbewassing, specialistische reiniging en vloerreiniging. Ook nemen wij graag bij u in Utrecht uw dak onderhanden. Denk aan reiniging van uw dakpannen, dakkapel, dakgoot en zonnepanelen. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf inhuurt, weet u zeker dat wij in te zetten zijn voor al uw schoonmaakklussen. Het is dus niet meer nodig om een ander schoonmaakbedrijf erbij te zoeken. Naast allround zijn we ook grondig, deskundig en flexibel.

Een schone omgeving in Utrecht is belangrijk

Een goede omgeving is een schone omgeving. Hierin kunt u goed wonen en werken. Helaas zijn veel werk- en woonplekken vooral optisch schoon, maar zit er stof en vuiligheid in veel verborgen hoeken en gaten. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf inschakelt vanuit Utrecht, is dit allemaal verleden tijd. Ons doel is ervoor te zorgen dat alle ruimtes weer opleven en uw ramen, dak en gevel er brandschoon uitzien. Zo kunt u genieten van een frisse omgeving en van een verzorgd aanzicht van uw huis of bedrijfspand. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, leveren wij maatwerk en rekenen we u geen voorrijkosten. Heeft u specialistische reiniging nodig voor bijvoorbeeld rioolschade of brandschade? Ook dan kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

utrecht

De werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf nabij Utrecht

Ons schoonmaakbedrijf komt graag bij mensen langs voor de algemene schoonmaak van bedrijven en woningen. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor glasbewassing. Wanneer u ons inschakelt, sturen we snel een deskundige glazenwassers naar u toe. Onze glazenwassers kunnen elke soort glas naar behoren en grondig reinigen. Is de gevel van uw woning in Utrecht vies? Benader ons dan voor de gevelreiniging. Of uw gevel nu bestaat uit beplating, kunststof of steen, onze professionals weten exact wat ze moeten doen voor een zorgvuldige gevelreiniging. Wij kunnen naast de gevel ook de reiniging van uw dakkapel, zonnepanelen, dakgoot en dakpannen op ons nemen. Wilt u naast uw dak ook de duurzaamheid van uw vloer in Utrecht verhogen? Vraag dan naar onze vloerreiniging.

Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf vanuit Utrecht inschakelen

Wilt u ons benaderen voor gevelreiniging, vloerreiniging, glasbewassing, specialistische reiniging, schoonmaak van bedrijven en woningen? Of reiniging van dakpannen, zonnepanelen, dakgoot of dakpannen? Bel ons op: 06-16281922 of stuur een e-mail naar: info@gvhschoonmaak.nl.

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: