Schoonmaakbedrijf Vianen

Schoonmaakbedrijf met uitgebreid dienstenpakket nabij Vianen

GVH Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf nabij Vianen met een allround schoonmaakservice. Dit betekent dat we werkelijk van alle markten thuis zijn. Ons schoonmaakbedrijf verricht onder andere periodieke schoonmaak in woningen en bedrijven. Uiteraard komen we ook graag bij u langs voor een eenmalige schoonmaak. Bijvoorbeeld wanneer u een specialistische en grondige reiniging nodig heeft na een brandschade, rioolschade of bloedschade. Naast de reguliere schoonmaak zijn onze professionele werknemers ook in te zetten voor glasbewassing, gevelreiniging, vloerreiniging en reiniging van dakkapel, dakpannen, dakgoot en zonnepanelen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen contact met ons opnemen.

Unieke schoonmaakservice van GVH Schoonmaak

Zoals u kunt lezen levert ons schoonmaakbedrijf nabij Vianen heel veel verschillende diensten, maar niet alleen daarom zijn wij een bijzondere schoonmaakservice. Wij zijn een bijzondere schoonmaakservice omdat we ook echt service verlenen. Deze service is terug te zien in onze manier van werken en omgegaan met onze klanten. Bij GVH Schoonmaak is een klein en betrokken team werkzaam. Zij gaan altijd grondig te werk. Doordat we een klein team hebben, hebben we korte lijnen, waardoor er altijd sprake is van duidelijke en goede communicatie. U hoeft bij ons geen voorrijkosten te betalen om ons naar Vianen te laten rijden. Tevens houdt ons schoonmaakbedrijf van persoonlijke aandacht en zijn we altijd betrokken bij onze klanten.

Vianen

Glasbewassing, gevelreiniging en vloerreiniging nabij Vianen

Het is niet alleen belangrijk dat men de schoonmaak van woningen en bedrijven goed onderhoudt. Ook de buitenkant van huizen en bedrijfspanden moeten geregeld gereinigd worden en vergeet ook de grondige vloerreiniging niet. Ramen en gevels raken vervuild door bijvoorbeeld neerslag, uitlaatgassen en mos. Door vieze gevels, ramen en ook daken ziet uw woning of bedrijfspand in Vianen er onverzorgd uit. Tevens kan er sneller schade optreden door deze vervuiling. Schakel daarom geregeld een schoonmaakbedrijf in voor de glasbewassing, gevelreiniging en vloerreiniging. Uiteraard staan wij hiervoor graag voor u in Vianen klaar.

Neem contact op vanuit Vianen voor onze grondige schoonmaak

Wilt u een goed bedrijf inschakelen die grondig is in de schoonmaak van woningen en bedrijven? Zoekt u een bedrijf dat betrokken is, gaat voor persoonlijke aandacht, maatwerk levert en korte lijnen heeft? Wilt u geen overheadkosten of voorrijkosten? Kies dan voor GVH Schoonmaak. Onze gediplomeerde schoonmakers zijn ook expert in gevelreiniging, glasbewassing, vloerreiniging, specialistische reiniging en reiniging van dakpannen, dakgoot, dakkapel en zonnepanelen. Bel vanuit Vianen naar: 06-16281922. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@gvhschoonmaak.nl

Ons bedrijf is onder andere werkzaam in: